Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

Bra Resultat Hemsida Seo Exempel Whey

Flera framgångsberättelser....

Att efter någon vecka komma topp 10 på Online Handel och Handel Online visar att det finns en hel del kraft i plattformen, för respektive begrepp har runt 63 - 85 miljoner svar vid en googlig. Här är några av de senaste vittnesmålen från några som dessutom har valt att samarbeta med varandra. Och handen på hjärtat vad kan egentligen slå ett samarbete från en massa håll?
Här är en utav många berättelser.
 
Whey
Vi är ett gäng som har hjälpt varandra med sidorna på n.nu. Min egna sida är en av de sämsta men lik förbaskat så är det in 10 topp på sitt begrepp "whey" bytte i dagarna till ett eget url Whey och håller fortfarande en tydlig topp 10 placering. Vad kan jag säga annat än att den som gör en bra sida och följer råden sannolikt kommer att länka mycket högt på sina begrepp.

Hälsokostbutik
En annan valde att försöka ranka på hälsokostbutik, vilket blev halsokostbutik.n.nu och sedemera hälsokostbutik.se den sidan kommer idag på 5:e plats vid en googling och här har vi en hel del hälsokostbutiker online att slåss om uppmärksamheten med.

Online Handel & Handel Online
De mer märkvärdiga resultaten i positiv mening resultaten kommer kring de två av oss som ligger och tävlar med varandra om topplatsen på begreppen online handel - Handel online, vilket ledder till att hemsidorna Handel Online respektive Online Handel skapades.

Online Handel ger idag runt 85 miljoner söksvar vid en googling. sidan ligger nu på 4 plats.
Handel Online har idag runt 63 miljoner svar vid när man söker och ligger på plats 3.

Sammanfattningsvis så är det lite svårt att inte ge n.nu högsta betyg, vart annars kan dessa resultat egentligen vara möjliga, jag är nog mer känd för att vara kritisk och återkommer gärna med kritik, men någon sådan har till dags dato inte gått att få fram. Däremot måste jag konstatera att n.nu är ett verktyg där även en novis kan få en experts resultat, i varje fall på kort sikt.

Samtliga rankade topp 10 på sina centrala begrepp på kort tid. Kan det slås av någon annan känd plattform vi känner till idag? -Tillåt mig att tveka.

Whey Protein

Vad kan man egentligen säga om det? Personligen tror jag att det blir svårt att matcha men den som tror det kan väl samla gänget och försöka om nu tid finns över.