Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

Företag Ehandel

En hemsida som presenterar det mindre företaget kan alltid vara bra och nå rätt målgrupp såtillvida att du inte vänder dig till elallergiska personer som inte tål dataskärmar och saknar vänner. Men även nischer i det större företaget kan få en stor hjälp av en hemsida som lyfter fram just den nischen, tex om ett stort Svenskt företag skapar en hemsida om insexnyckeln och hur den kan användas specifikt för att hantera företagets produkter.

Behovet av en bra hemsida blir kanske aldrig så tydligt som vid ehandel när 10 konkurenter konkurerar om samma kunder med ungefär samma basvaror, den som vinner är med stor sannolikhet den som når fram till kundgruppen med högst tydlighet och genomslag hos Google eller den portal som levererar mest av nyfikna personer inom just det specifika området.

 

Klicka på  Bilden och starta ditt eget prov av en egen professionell sajt.

 

Ehandel & synlighet

Flera företag har utnyttjat funktionaliteten i verktygen vi erbjuder till att synas bättre på google tack vare att de är så sökmotorvänliga och redan inledningsvis är konstruerade för att möjlliggöra en god SEO push. Ett faktum som kanske talar för sig själv med tanke på att en hel del företag väljer att skapa sidor här just på grund av den enkla anledningen att det fungerar och fungerar bra. En vital grund för en framgångsrik E-Handlare är att synas bra på nätet.

  • Din hemsida kommer att synas i bra Google, vilket är viktigt för de flesta företag.
  • Inbyggd funktion för att samla prenumeranter och skicka nyhetsbrev. Du kan testa den redan nu och prenumerera på nyheter om hemsida gratis, det är bara att fylla i din mail adress så ser du hur enkelt det är. Unna dig ett skarpt nyhetsbrev så att du enkelt kan nå dina kunder och besökare med information, erbjudanden och nyheter. Ju fler e-postadresser du lyckats samla via din sida, desto bättre effekt ger självfallett nyhetsbrevet. Se bara till att brevet verkligen tillför ett värde för mottagaren.
  • Inbyggd funktion för kontaktformulär och fotogalleri.
  • Över 100 proffsiga mallar att välja mellan för hemsidan design.
  • Avancerad osynlig statistik, en del företag kan ha behov av att testa vilken presentationsform som resulterar i mest avslut etc.
  • Integration med Facebook för att sprida din hemsida där och öka synligheten ytterligare i sociala media.
  • Mer än 60000 hemsidor skapade och över 150 nya startas per dag.
  • Inga gömda avgifter eller svårbegripliga avtal.

Har du egentligen råd att låta bli ett så viktigt hjälpmedel för att profilera ditt företag eller en speciell produkt/produktkategori som ditt företag säljer? Försäljning och marknadsföring är ofta varje småföretagares viktigaste utmaning och de som verkligen lägger lite kraft under en kort tid på att utforma en bra hemsida, har något som kan tala för företaget natt och dag världen över.

 

 

Att finas på nätet är att synas på nätet - Den regeln blir antagligen som tydligast för företag. Speciellt på en marknad där fler säljer liknande produkter.