Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

Seo Optimerad Hemsida

De flesta använder Google för att söka, även om du söker med en annan sökmotor är det viktigt idag att ha en sökmotoroptimerad sida. Det vill säga att en sökmotor som Google lätt kan avgöra var och hur din hemsida kan vara relevant för placeringen i sökresultaten.

 

  1. Hemsidagratis erbjuder bara sidor som är optimerade för att synas bra vid en googling. Faktum är att hela koncenptet från grunden är konstruerat för just det och att just synligheten fortfarande är mycket högt prioriterad borgar för att synligheten i google är hög.
  2. Även sökmotorer har annat att göra än att vänta och Google rankar snabbare hemsidor högre därför kommer vi på hemsidagratis att bara erbjuda sidor som laddar blixsnabbt och är anpassade för snabb surfning med smartpone och andra mobila enheter tex en bärbar fickdator.  Enligt Alexa så är det maximalt 1% av hemsidorna som laddar snabbare än kvalitetssidorna vi erbjuder. Vilket vittnar om sidornas funktionella kvalitet i praktiken
  3. Det är så enkelt att alla kan göra en hemsida med de verktyg vi erbjuder. Många barn och ungdomar har gjort egna hemsidor liksom pensionärer och många andra. Trotts att det är enkelt så tilltalar systemets funktionalitet många experter, eller vi kanske ska säga just därför - Sidornas funktion och enkelhet gör dem helt enkelt till en tidsbesparing även för experter.
  4. Enbart de mest kvalitativaste mallarna från WordPress och andra system används till sidorna, så att du redan från början är försäkrad att kunna välja mellan högkvalitativa grunder till designen och hemsidans utformning. Kodning utgår från XHTML/HTML5 & CSS3.