Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

N.Nu som Blogg

Vi är ganska många som har en blogg och bara bloggar då och då, en del om väldigt specialiserade och smala områden, andra om allt möjligt som mode kläder och mat. Vilket gör att det ibland kan vara svårt att säga att den ena eller andra bloggen är bäst för dig.

En viktig faktor är naturligtvis om många andra likasinnade träffas på en plats och diskutera samma ämne i bloggar liknande varandra tex en bloggportal för träningsintresserade. Då kanske detta är rätta bloggplatsen för dig eftersom du har många likasinnade i närområdet. Och på nätet är närområdet = området och språket det uttrycks på.

N.nu hemsidan enkel och avancerad
Mitt personliga intryck av N.nu som rent bloggverktyg är att det syns bättre än andra verkyg med motsvarande jobb i nedlagd tid. Men att det inledningsvis också kan vara svårare att börja med N.nu om man vill ta del och förstå poängsystemet, för det var inte helt lätt i början. Men har man väl förstått det så har man också fått in i märgen lite grand om varför det är utformat som det är och därmed grunderna till att synas på nätet. Efter just denna förståelse kommer det bästa av allt: N.Nu är svindlande enklet att använda för en bloggare

1 fyll i titeln tryck på skapa inlägg

2 skriv inlägget

3 tryck på knappen publicera

Så enkelt är det. Men för de flesta kan det vara än enklare och poängsystemet är absolut inget nödvändigt att lära sig, men den som tar sig tid att göra det kommer att få en innbyggd förståelse för hur synlighet fungerar i nätverket internet men också vad som får spindeltråden (webb) att gunga lite mera, tex en aktiv webbplats med många besökare, som har regelbundna uppdateringar och ger i från sig nyhetsbrev etc.

De flesta har kanske inget sådant behov alls utan skriver för vänner och bekanta osv, för dem är n.nu definitivt en bra plats att börja blogga från, för tillväxt potentialen är förhållandevis enorm.

En kompis hade tillsammans med några vänner en gratis blogg på spotlife men efter en tid så försvann den och det var inte speciellt roligt att allt material försvann. Man måste nämligen blogga minst en gång per månad för att få behålla bloggen och hur reglerna tillämpas är synnerligen godtyckligt, kanske inte så bra med en så stor och kännd portal. Den som har en gratis sida hos n.nu kan ha den gratis livet ut som reglerna ser ut idag men måste logga in åtminstonde var tredje månad, men behöver inte skriva något och de kan nog de flesta leva med. Behövs sedan extra kraft finns det stora möjligheter till det. Det är just därfrö N.nu har blivit så populär hos de som sysslar med SEO sökmotoroptimering, för en sida hos N.nu har en mycket stor synlighet på nätet och den tenderar att bestå.

Just nu kan du prova på en N.nu hemsida gratis 1 månad och sedan bestämma dig om du vill fortsätta med premium eller inte. Premium kostar 690 per år.

 

Jag trycker på: Publicera direkt nu! så läggs det ut på nätet och det är därför du kan läsa det!

Kan det bli enklare med en blogg & Hemsida?

Registrera Hemsida Nu!

 

 

4 okt 2013