Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

Proffspaketet hos n.nu

 

 

Proffspaketet hos N.nu

  • 5 års premium ingår i priset
  • Effektiv hjälp från webbdeigner med expertkunskaper om n.nu så att en effektiv SEO implementeras på bästa sätt redan från början och kommer med tips om vad du kan tänkas behöva hjälp med när det gäller förändringar av personlig mall eller ändringar i CSS, inlänkar för att synas bättre hos sökmotororer som google bing och yahoo. Effektiv tid totalt 10 timmar, vilka kan delas upp i två omgångar.

 

  • 1 timmes samtal (Skype) och genomgång med SEO sökmotorexperten Jim Westergren där du kan få värdefulla tips för att lyckas med din hemsida och din online verksamhet. Jim Westergren har skapat n.nu och bland några av meriterna kan nämnas en andraplats i SEO Världsmästerskapen i hård konkurens med resten av världseliten. Förutom detta har Jim skapat SEO-Forum. Det är vanligt att samtalet delas upp i två delar som råd före och en uppföljning av hur det hela verkligen gått i praktiken med tänkbara justeringar som kan vara bra att genomföra.
  • Bättre rank i Google är den vanligaste effekten tillsammans med en högre synlighet.

Efter att du har köpt detta förbered anteckningar inför samtalet med Jim innan du ringer honom. Telefonnummret står på kvittot som du får efter betalning.

Börja med att registrera en Hemsida här och gå sedan vidare i fliken premium under premium. Lite längre ned kommer proffspaketet, just nu bara 4900.

 

 

 

21 maj 2013